1. در مورد اقلام سند دار مثل خودرو و زمین باید سند رویت شود که به نام شرکت باشد ودر مورد ماشین آلات اصلی فاکتور یا برگ سبز یا . به نام شرکت باید باشد ولی بقیه تجهیزات ریز نمیخواهد.
  2. تمامی اقلام دارایی های ثابت باید در دفاتر شرکت ثبت شده و ارزش دفتری آن مشخص باشد (دفاتر فقط برای مالیات است) و باید مبالغ آن با مبالغ صورتهای مالی تطابق داشته باشد.
  3. ممکن است دارایی در دفاتر ثبت شده باشد ولی به نام شرکت نباشد که تخلف است و اصل احراز مالکیت بر این است که سند به نام شرکت باشد و به صرف ثبت در دفتر کافی نیست.
  4. دارایی های انبار اعم از موجودی مواد اولیه و انبار محصول و انبار قطعات یدکی و مصرفی همگی در سرفصل موجودی کالا و انبار در قسمت دارایی جاری ثبت میشود و ممکن است قسمتی از موجودی انبار اقلام سرمایه ای باشد که ممکن است در سرفصل موجودی کالا و انبار آمده باشد یا جداگانه با عنوان اقلام سرمایه ای نزد انبار در دارایی ثابت صورتهای مالی منعکس شود.
  5. اقلام سرمایه های آنهایی هستند که به محض بیرون آمدن تبدیل به دارایی ثابت میشوند.
  6. ممکن است قیمت موجودی انبار اعم از قطعات یدکی و مصرفی با آنچه در صورتهای مالی آمده است اختلاف زیادی داشته باشد (بدلیل نوسان بازار) در این صورت میتوان با ذکر این مطلب در گزارش ارزیابی این سرفصل را جداگانه ارزیابی نموده و به اطلاع کارشناس حسابداری رسانده شود.
  7. ممکن است شرکت طبق قراردادی مبلغی به عنوان پیش پرداخت جهت لوازم یا کالا یا تجهیزات پرداخت کرده باشد که هنوز وارد شرکت نشده باشد و میتوان اگر قرارداد رویت شود قیمت آنها هم بدلیل تغییرات تجدید شوند.
انبار ,شرکت ,دارایی ,ممکن ,اقلام ,موجودی ,اقلام سرمایه ,صورتهای مالی ,موجودی انبار ,دارایی ثابت ,موجودی کالا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی تفریحات سالم دانلود موزیک جدید مجله زندگی ایران تایپیست مدیریت دولتی ققنوس گناوه موزیک نعلینج